The Black Helicopter

Random ramblings

Indledende betragtninger

with one comment

Hej derude. Jeg har ikke den fjerneste ide om, hvor dette vil føre hen, men jeg vil forsøge at holde mig selv og interesserede opdateret i mit og ph.d. projektets liv og levned. Aktiviteten vil være svingende, indtil jeg får internet derhjemme.

Privat er jeg efterhånden faldet til, omend manglen på socialt netværk er til at tage og føle på. Det samme gælder tv og internet. Og Mette. Jeg bruger tiden på at læse, se film (senest Killers from Space fra 1953) og gå ture. Jeg glæder mig til at stene tv igen… vidunderlige spildtid! Det har sneet kraftigt i tre dage, men det ser ud til at tø. Og så har jeg aldrig haft så mange plastickort. Til gengæld har jeg to CPR-numre.

Foreløbig arbejder jeg på to små leksikonopslag om satanisme og LHP i Danmark, en introduktion til bogen Embracing Satan: Contemporary Religious Satanism (Ashgate), en artikel om skisma(er) i satanismens historie og to essayopgaver (relateret til to kurser, jeg tager her på universitetet). Desuden har jeg planer i baghovedet for en artikel til Chaos eller RvT og en halv plan om noget om Satanic Panic i Danmark (så sandt – der har ikke rigtigt været nogen). Og bag det hele lurer selvfølgelig projektet… der i skrivende stund består af en brainstorm på væggen. Jeg overvejer at publicere. Det ene essay-emne er her specielt relevant, for jeg arbejder med italesættelsen af satanisme på message boards. Det kaster allerede en masse empirisk interessant af sig, der faktisk kan indkapsles af relevant teori om kapitaliseringen af transgressiv og mundan kapital. Mere om det senere.

Seneste film er som sagt Killers from Space (1953). Seneste bog er Bruno Latour: Science in Action (1987). Seneste for-sjov bog er Keith Kahn-Harris: Extreme Metal (2006).

Vh Jesper.

Advertisements

Written by Jesper

April 8, 2007 at 16:58

Posted in Academic, Books, Personal

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hej Jesper. Velkommen om bord i blogosfæren. Glæder mig til, at følge med i dine skriverier. Smider dig lige over på min blogliste.

    Kenni

    May 6, 2007 at 22:12


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: